Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: از چاپ ۶۰ هزار متر مربع بنر در راستای حفظ محیط زیست با تغییر رویکرد در موضوع تبلیغات شهری جلوگیری شده است.

مرتضی رشیدی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در ایستگاه‌های اتوبوس شهری اصفهان همواره تبلیغات شهری به صورت مستمر در قالب چاپ و نصب بنر انجام پذیرفته است، اما در دوره آخر مربوط به این تبلیغات که در مهرماه شاهد آن بودیم، تصمیم گرفته شد تا از چاپ و نصب این تبلیغات صرف‌‌نظر و از رسانه‌های جایگزین بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا پنج هزار متر مربع بنر که به صورت ماهانه چاپ می‌شد را از چرخه چاپ و نصب خارج کردیم تا از آلودگی‌های زیست محیطی ناشی از این مواد جلوگیری شود.

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به مذاکرات و توافقات زیست‌محیطی انجام شده بین شهرداری اصفهان و سایر نهادهای متولی در موضوع حفظ محیط‌زیست گفت: بر اساس مذاکرات انجام شده بین کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر، سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی و اداره کل محیط زیست استان اصفهان و امضاء تفاهم‌نامه به جهت گسترش تعاملات چند جانبه، اقدامات فرهنگی و آموزشی چشم‌گیری در راستای حفظ محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن اجرایی خواهد شد.

وی یادآور شد: در سال گذشته نیز تلاش‌های مستمری به جهت تشویق شهروندان به استفاده هر چه بیشتر از امکانات حمل و نقل عمومی انجام گرفت که اجرای تبلیغات شهری با مضمون استفاده بیشتر از حمل و نقل عمومی در راستای کاهش آلودگی هوا و اجرای ویژه برنامه‌های شهری با محتوا و مضمون آموزشی نمونه‌هایی از این تلاش‌ها بوده است.

رشیدی ادامه داد: اجرای مانور شهری «نه به خودروهای تک سرنشین» همزمان با آغاز سال تحصیلی، توزیع کتابچه‌های آموزشی در ایستگاه‌های مترو و اتوبوس، اجرای تبلیغات شهری با موضوع تشویق شهروندان به گسترش فضای سبز و پرورش گل و گیاه در محیط‌های مسکونی و ارائه آموزش‌های مثمرثمر در ویژه برنامه‌ها با هدف اصلاح الگوی مصرف انژی در خانه و محل کار از جمله اقدامات انجام شده است.

وی با اشاره به اقدامات سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان در هفته درختکاری افزود: در اسفندماه و همزمان با هفته درختکاری تمامی مناطق ۱۵ گانه شهر اصفهان شاهد اجرای ویژه برنامه‌های متعدد و متنوعی همچون توزیع بیش از هفت هزار عدد مداد قابل کاشت در بین دانش آموزان، اجرای ویژه برنامه‌ای با عنوان درخت روح زندگی، برگزاری همایش گنجینه سبز با هدف شناسایی نقش گردشگری در حفظ پوشش گیاهی، اهداء نهال گل به اهداءکنندگان خون در سازمان انتقال خون، برگزاری جشنواره تفریحی مهر ماندگار با هدف ترویج فرهنگ درختکاری به ویژه در بین کودکان و نوجوانان، اختصاص مجموعه گالری شهری به تبلیغات با موضوع درخت کاری و حفظ فضای سبز، کاشت درخت در مراکز درمانی سطح شهر و ده‌ها عنوان برنامه فرهنگی بود.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تبلیغات شهری سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان شهر معاونت اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۷۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود

نائب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: نبود کارخانه نوین و پیشرفته آسفالت از مهم‌ترین موانع بر سر راه توسعه ‌جاده‌های شهری در بجنورد است که باعث پایین آمدن کیفیت آسفالت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌شمالی، علی اربابی امروز _دوشنبه‌دهم‌اردیبهشت_ در نشست خبری اظهار کرد: در ابتدای شروع به کار دوره فعلی شورا، ۷۰ هزار متر مربع از فضای بجنورد آسفالت بود که این آمار پس از یکسال و در ۱۴۰۱ به ۱۸۰ هزار مترمربع رسید.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ میزان آسفالت بجنورد به ۲۳۱ هزار متر مربع رسید که برآورد می‌شود این مقدار در سال جدید به ۳۵۰ هزار تا ۴۰۰ هزار مترمربع برسد.

نایب رئیس شورای اسلامی بجنورد خاطرنشان کرد: نبود کارخانه نوین و پیشرفته آسفالت از مهم‌ترین موانع بر سر توسعه جاده‌های شهری در بجنورد است که باعث پایین آمدن کیفیت آسفالت می‌شود.

اربابی تصریح کرد: نبود تقاطع همسطح در میدان‌خرمشهر بجنورد بعنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌های شهر است که در گام اول نصب چراغ قرمز انجام شد، اما پاسخگوی نیازهای میدان نیست و برای سال جاری به منظور ایجاد تقاطع هم‌سطح در آن بودجه در نظر گرفته شده‌است.

وی اضافه کرد: ایجاد پارکینگ طبقاتی در بجنورد نیز بعنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه مدیریت شهری در نظر گرفته‌می‌شود.

یوسف مغروری، رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر بجنورد تاکید کرد: در سال ۱۴۰۲ بودجه شورای شهر ۸۹۴ میلیارد تومان بود که در سال جاری به هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.

وی گفت: بر اساس احصای شرایط بجنورد به منظور به حد نرمال رساندن حوزه‌های مختلف شهری، سه هزار میلیارد تومان اعتبار برای شورای شهر نیاز بود که به نتیجه نرسید.

رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر بجنورد افزود: شورای شهر بجنورد پنج کارگروه درآمدی را در راستای تحقق و تخصیص بودجه سال ۱۴۰۳ تشکیل داده است.

کد خبر 749121

دیگر خبرها

  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان